BUDGET COACHING

 • Titel dia

  Schrijf uw onderschrift hier

  Knop
 • Titel dia

  Schrijf uw onderschrift hier

  Knop
 • Titel dia

  Schrijf uw onderschrift hier

  Knop

Budgetcoaching

Waarom een budgetcoach?
De budgetcoach helpt u een duidelijk inzicht te krijgen in uw financiële situatie en u zo te begeleiden dat u samen tot een oplossing komt voor uw financiële problemen.

De coach laat u inzien dat u met het zelfde inkomen, méér kunt doen. Hoe u voortaan beter kunt rondkomen met uw inkomen. De coach helpt u inzicht te krijgen in inkomsten en uitgaven. Dat bereikt u door middel van het opstellen van een budgetplan.

Doel van budgetcoaching: inkomsten vergroten, uitgavenpatronen veranderen, schulden weg werken of in de toekomst voorkomen.
De budgetcoach streeft er naar u te coachen naar zelfstandigheid in bij uw eigen administratieve en financiële zaken.


Hoe gaat een budgetcoach te werk?
Er vindt eerst een intakegesprek plaats waarin wij beoordelen of u bij een budgetcoach aan het juiste loket bent of dat u beter doorverwezen kunt worden naar de schuldhulpverlening of flankerende hulp bijvoorbeeld in de vorm van maatschappelijk werk / verslavingszorg.

Na het intakegesprek gaan we uw financiële situatie inventariseren en analyseren. Bent u bij de budgetcoach aan het juiste loket dan zal er een budgetcoachovereenkomst worden opgesteld en wordt er een budgetplan gemaakt. Samen gaan we er dan voor zorgen dat u weer zelfstandig uw administratie kunt beheren.


Particulieren
Als particulier kunt u bij ons terecht voor hulp bij uw financiële huishouding. Wij kunnen u helpen bij het invullen van formulieren van diverse instantie en bij het aanvragen van toeslagen.
Ook voor het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting bent u bij ons aan het juiste adres.


Werkgevers
Ook voor de werkgever staan wij paraat. Als uw werknemer financiële problemen heeft, kan dat voor u als werkgever nadelige gevolgen hebben. Extra administratie door beslaglegging op loon, uitval door ziekte van de werknemer, minder geconcentreerde werknemer.


Contact
Wilt u meer informatie over budgetcoaching of wilt u een afspraak maken stuur dan een mail via het contactformulier of via budgetcoach@jwmadvies.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel: 06-22761518 / 0522-853388

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u

Offerte Aanvragen

   Vraag nu gratis en geheel     
   vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

lJWM Advies - Register Belasting Adviseurs
Share by: